Over Paellafeest

Examenfeest, familiefeest, bedrijfsfeest, bij u thuis of op een prachtige locatie: Paellafeest.nl stuurt een kok met een grote paellapan en u bent in no-time in Mediterrane sferen.

Voor groepen vanaf 25 personen bereiden wij de paella bij u op locatie. Voor groepen vanaf 10 personen bezorgen wij in Amersfoort en omgeving de paella kant en klaar in de pan aan huis.

PRIJZEN:

aantal personen

incl. btw

25

-29

15,50

30

-39

14,95

40

-49

13,95

50

-59

12,95

60

-79

12,50

Meer dan 80 op aanvraag

TAPAS EN SALADE

Als u wilt kunt u vooraf tapas erbij bestellen, of bij de paella een lekkere frisse groene salade. De salade is € 5,00 p.p., de prijs van tapas is op aanvraag, afhankelijk van uw wensen.

PURE INGREDIËNTEN

Wij gebruiken biologische rijst en voornamelijk biologische groente en scharrelvlees.

BORDEN EN BESTEK

Als u wilt, kunt u borden en bestek bijhuren voor € 1,00 p.p. Voor sommige feesten is het handiger om wegwerpservies te gebruiken. Ook dat kunnen wij u leveren.

REISKOSTEN

Wij rekenen € 0,37 (incl. btw) reiskosten per km. vanaf Amersfoort. Binnen Amersfoort zijn de bezorgkosten voor minder dan 25 personen € 7,50.

RESERVEREN

Dit kan per mail naar info@paellafeest.nl of telefonisch op 06-11343999. Geef alstublieft uw naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, datum dat u de paella wenst en aantal personen door.

AANBETALING

U ontvangt van ons een aanbetalingsfactuur voor 1/3 deel van het totaalbedrag. Zodra deze betaling binnen is, ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra deze door u getekend bij ons terug is, staat uw reservering vast. Het resterende bedrag factureren wij na afloop. Wijzigingen in aantallen kunnen tot 1 week voor de datum van uitvoering van de opdracht worden doorgegeven.

PLEZIER

Wij vinden het leuk een bijdrage te leveren aan uw feest.